logo Feestverhuurder

Blog

De Feestverhuurder denk aan de Toekomst

on donderdag, 08 oktober 2020. Posted in Blog

120271117 3184221701675263 2860761533609406071 n

 👉 Ga naar facebook bericht klik hier


Ik ben Danny van den Elshout 👋

 

 Ik heb 11 jaar geleden de stap gezet om voor mezelf te beginnen…

Dat was het moment waarop de Feestverhuurder werd geboren.

Het voelde als een echte geboorte, je eigen bedrijf, je eigen kindje. In alle jaren die daarna volgden heb ik zo goed als ik kon geprobeerd zoveel mogelijk mensen zo blij mogelijk te maken. En weet je wat? Dat is gelukt❤️ 

 

10 tips voor goedkope kerstversiering!

on woensdag, 23 november 2016. Posted in Blog

Sinterklaas is inmiddels in het land. Dat betekent dat we ook al weer kunnen nadenken over kerst! Je huis omtoveren tot een echt kerstparadijs is leuk, maar niet goedkoop! En december is sowieso al een dure maand. En of je nu veel of weinig wilt besteden aan kerstversiering, we kunnen allemaal wel tips gebruiken om het betaalbaar te houden. Daarom geven we je 10 tips om je huis te versieren voor kerst én geld over te houden!

Vijf tips voor een geslaagd Halloweenfeest

on maandag, 10 oktober 2016. Posted in Blog

De zomer is voorbij! Tijd om ons klaar te maken voor leuke feestjes in de herfst. Halloween is een van de feestjes die is overgewaaid uit Amerika. We vieren het hier nog niet zo uitbundig, maar een goede reden voor een gezellig en spannend feestje is natuurlijk niet weg!

Maak van uw Halloween feest een succes met deze 5 tips!

Top 5 tips voor het organiseren van een geweldig Jacuzzi feest!

on donderdag, 25 augustus 2016. Posted in Blog

Het is echt waar: een Jacuzzi zorgt altijd voor een succesvol feest! Want wat is er lekkerder dan ondergedompeld liggen in een Jacuzzi, met jets die uw rug masseren in het gezelschap van goede vrienden! Voeg hier één of twee leuke waterspellen aan toe en maak u klaar voor een avond die niet snel wordt vergeten! Dus laten we beginnen! Hier zijn een aantal tips voor het plannen van een succesvol jacuzzi feestje!

 

Inspiratie voor uw seizoensopening!

on donderdag, 04 augustus 2016. Posted in Blog

De vakantie is bijna voorbij. De scholen beginnen straks weer en daarmee ook het nieuwe sportseizoen!

Een mooie gelegenheid om uw sportclub of vereniging onder de aandacht te brengen om nieuwe leden te werven en natuurlijk om bestaande leden warm te maken voor het nieuwe seizoen.

Met een beetje geluk kunnen we in september nog genieten van wat mooie dagen, ideaal voor een mooi feest!

Voor wat inspiratie hebben we een aantal mooie activiteiten op een rijtje gezet die uw opening tot een succes kunnen maken!

4 tips voor de perfecte sportdag

on dinsdag, 19 juli 2016. Posted in Blog

Een sportdag is een geweldige dag voor jong en oud. Met elkaar bewegen, samenwerken en natuurlijk een hoop plezier beleven! De uitdaging bij het organiseren van een sportdag is om iedereen tevreden te houden. Om u op weg te helpen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet voor inspiratie voor een geslaagde sportdag!

10 tips voor het gebruik van een springkussen

on maandag, 20 juni 2016. Posted in Blog

Niets is zo leuk voor kinderen (en volwassenen) als een springkussen op een feestje. Wat voor evenement of feestje u ook organiseert, een springkussen past altijd. Kinderen kunnen zich uren vermaken op een springkussen. Voordat u een springkussen huurt of koopt is het belangrijk dat u weet hoe deze veilig wordt opgezet en gebruikt.

We hebben voor u een top 10 samengesteld van tips voor het veilig opzetten en gebruiken van een springkussen.

Tips voor het opzetten van een partytent

on dinsdag, 26 april 2016. Posted in Blog

Een partytent opzetten. Waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid en ook niet iets wat je regelmatig doet. Om je te helpen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet voor het opzetten van je partytent!

Tips om je partytent te versieren!

on donderdag, 21 april 2016. Posted in Blog

Het buitenseizoen is weer begonnen! Tijd voor feestjes en gezelligheid in de tuin! Veelal wordt er een partytent neergezet, want met het Nederlandse weer weet je het natuurlijk nooit!
Maar ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik een partytent over het algemeen helemaal niet mooi is. Functioneel ja, maar om nou te zeggen dat het witte plastic een mooie aanvulling is op de aankleding van je feest, nee.

Toch kun je iets mooi maken van een partytent! Met de juiste attributen kun je van het witte plastic toch een mooie plek maken om je gasten droog te ontvangen!