logo Feestverhuurder

Handleidingen

Een springkussen op- en afbouwen was nog nooit zo makkelijk!

Een springkussen; heerlijk voor op een feest of evenement en dan vooral voor de kinderen natuurlijk!

U kunt bij ons springkussens huren in allerlei soorten en maten. Van een groot evenementen Springkussen tot een aan kleinere voor privé feestjes.

Alles leuk en wel als hij eenmaal staat, maar het op- en afbouwen is nogal een werk! Wij zorgen er natuurlijk voor dat alles wat u nodig heeft om een Springkussen op en af te bouwen, maar dan begint het werk pas!

Het opblazen is natuurlijk kinderspel. U hoeft niet zelf met een handpompje in de weer, dat gaat allemaal via de elektrische pomp. Het uitvouwen en opvouwen is vaak een ander verhaal.

Een springkussen is zwaar, groot en log, waardoor vooral het weer netjes oprollen vaak een uitdaging is.

We willen natuurlijk voorkomen dat u voor en na uw evenement of feest badend in het zweet en met rugpijn uitgeteld bent!

Opbouwen van uw springkussen

Om frustraties te voorkomen hebben we voor het opbouwen van een springkussen een handige instructievideo gemaakt. We leggen u hierin stap voor stap uit hoe u het springkussen uitvouwt, vast zet en opblaast. Het op de juiste manier opbouwen van een springkussen is van groot belang voor de veiligheid!

Bekijk hieronder onze handige instructievideo voor het opbouwen van uw springkussen.

Afbouwen en oprollen van uw springkussen

Na een feest of evenement moet alles weer worden opgeruimd. Niet het leukste gedeelte, maar het moet nu eenmaal gebeuren.

Bij ons wordt ieder springkussen geleverd met een handige en uniek oprolsysteem die u helpt het springkussen gemakkelijk weer af te bouwen. Voorkom rugpijn en bekijk hieronder de video met de stappen om het afbouwen van uw springkussen zo gemakkelijk mogelijk te maken!